COMPLEET VERZEKERD

Vanaf 1 januari 2016 zijn alle ruiters bij de KNHS verzekerd van een complete dekking voor zowel ongevallen, particuliere aansprakelijkheid (in de volksmond WA genoemd) én rechtsbijstand tijdens het beoefenen van de paardensport.

Het nieuwe verzekeringspakket bevat naast  een ongevallendekking, een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en ook een collectieve rechtsbijstandverzekering.
Het pakket is gekoppeld aan het KNHS-lidmaatschap en geldt daarom voor alle KNHS-leden. Als Kennemerruiterlid bent u tevens KNHS-lid (vanaf 1-1-2017 ook de bakleden).

Uitleg:

Met deze verzekering bent u verzekerd tegen ongevallen met, op of rondom het paard. Dus ook tijdens zadelen en verzorging van het paard of uitmesten van de box, etc.

De verzekering biedt dekking indien u als eigenaar aansprakelijk wordt gesteld voor zaakschade of letselschade, veroorzaakt door uw paard, aan derden en welke niet (volledig) door uw aansprakelijkheidsverzekering is gedekt.

Wanneer u lid bent van KNHS, bent u automatisch verzekerd voor de collectieve rechtsbijstand. Deze dekking zorgt ervoor dat u niet zelf achter de door uw geleden schade aan hoeft en dat u in een strafzaak wordt bijgestaan.

Voor uitgebreide polisvoorwaarden zie www.knhs.nl/lidmaatschap/compleet-verzekerd/