NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Heeft u al gestemd? De Kennemer Ruiters doen weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019!

 Ook de Kennemer Ruiters komen in aanmerking voor een bijdrage, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van spelmateriaal voor de jeugdleden van de Kennemer Ruiters. Binnenkort starten we een nieuwe lesgroep op de woensdagmiddag. Interesse? Kom langs of schrijf je in voor een proefles (met eigen of verzorgpony).

Let op: ALLEEN LEDEN van Rabobank Alkmaar en omstreken mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden en volgend jaar ook meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/leden

 

Van dinsdag 23 april tot en met donderdag 14 mei 2019 kunt u uw stem uitbrengen via de unieke code.

Iedere stem brengt een bedrag op! Op 18 juni wordt tijdens een bijeenkomst van de Rabobank, bekend gemaakt, wat de opbrengst is voor iedere vereniging.

Zegt het voort aan familie, vrienden en kennissen met een rekening bij de Rabobank “Alkmaar en omstreken”, want de Kennemer Ruiters kan ieders steun goed gebruiken!

 

 

 

De eerste springles is op zondag 17 maart geweest. Deze toppers hebben heeeeel veel foto's gemaakt! hierbij de link naar de foto's van Manouk en naar de site van Ivanka.
Zodat we allemaal kunnen nagenieten. Volgende maand kan je weer meedoen !

 

 

Regenradar
Bergen
Regenradar Bergenweeronline.nl Altijd jouw weer