Pinkster Concours Hippique Kennemerruiters, 9 en 10 juni 2019

   NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Hallo Allemaal,

Ons jaarlijkse feestje vieren we in het Pinkster weekend op de oud-BSV voetbalvelden aan de Oudtburghweg in Bergen.

Voordat we hier allemaal kunnen schitteren op het concours hippique, in wat voor rol dan ook hebben we wat hulp nodig.

Donderdagavond gaan we op het oude hof trailers en aanhangwagens vullen met tafels, stoelen, rijbanen, hindernissen en ander materiaal. Hiervoor hebben we om 19.00 uur minimaal nog 8 mensen nodig om alles in te laden.

Daarna rijden we naar het terrein en gaan daar alles uitladen en het terrein in richten. Ook daar (rond 19.30) kunnen  we nog zeker wel 10 mensen gebruiken om alles uit te laden en in te richten. Er is werkelijk van alles te doen paaltjes neerzetten stoelen schoonmaken tent opzetten. Dus geen zwaar werk maar veel werk. Daarnaast is het super gezellig om dit samen te doen. Ik zorg voor koffie, thee en limonade. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur gaan we verder en zaterdag overdag worden de puntjes op de i gezet. Dus kan je donderdag niet meld je dan voor vrijdag of zaterdag even aan.

Daarnaast nodigen we iedereen uit, die geholpen heeft om maandag na de laatste start de wagens weer op te laden en dan gezellig met z’n allen wat te eten op het terrein als afsluiting. Het is echt een feestje, om dit als “klein” cluppie weer allemaal voor elkaar te krijgen. Dus voel je je een beetje of heel veel Kennemer Ruiter (ook partners en ouders) kom dan helpen en meld je even aan bij info@kennemerruiters.nl of bj.van.weert@hotmail.com (Bartjan coördineert de hulpen).

Ik hoop dat jullie een paar uurtjes vrij kunnen maken hiervoor. Spreek bv samen met je lesgenoten af dan zie je elkaar ook eens niet op paard.

Als je je al hebt aangemeld, dan staat dat al genoteerd.

Groetjes namens de wedstrijdcommissie

Ellen

 

 

 

De eerste springles is op zondag 17 maart geweest. Deze toppers hebben heeeeel veel foto's gemaakt! hierbij de link naar de foto's van Manouk en naar de site van Ivanka.
Zodat we allemaal kunnen nagenieten. Volgende maand kan je weer meedoen !

 

 

Regenradar
Bergen
Regenradar Bergenweeronline.nl Altijd jouw weer