Sponsors

De afgelopen jaren zijn er door onze vereniging verschillende investeringen in de rijbak gedaan die het mogelijk maken om de paardensport, ook op lange termijn, op een kwalitatief hoog niveau uit te oefenen.

De realisatie van deze projecten en het onderhouden daarvan, zou zonder de financiƫle bijdrage van onze sponsoren en donateurs niet mogelijk zijn. Onder het sponsoroverzicht kunt u de bedrijven vinden die onze vereniging op dit moment steunen en misschien voor u ook van dienst kunnen zijn. Wij nodigen u van harte uit hier eens een kijkje te nemen. De sponsor opties die onze vereniging voor uw naamsbekendheid aanbiedt zijn:

Reclameborden op ons jaarlijks georganiseerd (in samenwerking met de KNHS) landelijk Concours Hippique.  Voor al onze reclamebord sponsoren geldt dat ze met logo en link het gehele jaar op de website vermeld worden.

In het algemeen geldt dat reclameborden, spandoeken, hindernissen en vlaggen tijdens evenementen gebruikt worden. Naast een jaarlijkse sponsoruiting voor het Concours Hippique is het natuurlijk ook mogelijk om de club te sponsoren en een advertentie in ons clubblad te zetten. Ook dan geldt dat u met logo en link het gehele jaar op de website vermeld wordt.

Mocht u door bovenstaande informatie geĆÆnteresseerd geraakt zijn om de Kennemerruiters in financieel opzicht te ondersteunen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons via info@kennemerruiters.nl dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.