Bijgaand een kleine greep uit de foto’s

12 activiteiten KR

In 2014  tijdens het Hemelsvaart weekend hadden we een heel leuk ruiterkamp in Drenthe. Dat was zo'n succes dat we in 2016 in het pinksterweekend weer een ruiterkamp organiseren.

We gaan naar de Woelige Stal in Ede op de Veluwe waar je prachtig kunt rijden en waar veel meer uitrijmogelijkheden zijn dan bij het vorige kamp. De accommodatie is erg knus en gezellig en niet heel groot, daarom geldt er een maximaal aantal deelnemers. Er kunnen in totaal 19 mensen slapen. De paarden staan op een groot weiland wat onderverdeeld is en hebben allemaal een stal ter beschikking.

Het bos is daar groot en er zijn ook mooie heidevelden.  Er is zelfs een meertje waar je met je paard doorheen mag rijden.

We rijden iedere dag een grote rit en doen dit niet in één grote groep maar verdeelt in een paar kleinere groepen. Als je mee wilt is het wel de bedoeling dat je paard gezond en in goede conditie is. In het bos is ook een restaurantje waar je met je paard naar toe kunt gaan.
Vlakbij is ook een buitenzwembad, dus wie weet kunnen we daar ook heen gaan als het mooi weer is.  Je ziet er is genoeg te beleven daar op de Veluwe!
Vlak naast de accommodatie is een crossterrein, de Valouwe. Maar daar moeten we nog even voor oefenen, denk ik. Maar het is wel leuk om in het echt te zien over wat voor hindernissen ze dan springen.

IMG_0135

 

Groetjes van Sandra,
namens de evenementencommissie